AFYON’DA KARAYOLLARI ALT GEÇİTİNDE SONA DOĞRU

KARAYOLLARI ALT GEÇİTİNDE SONA DOĞRU

ZEYBEK BAŞKAN “KASIM AYI İÇİNDE TRAFİĞE AÇMAYI HEDEFLİYORUZ”

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından konforlu ve güvenli seyahat imkânı sunacak aynı zamanda Afyonkarahisar’ın trafik yoğunluğunu azaltacak Karayolları Alt Geçit çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlandığında şehrimizin en uzun alt geçiti olacak olan projede asfalt serimine geçildi.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İhale tarihine göre 31 Aralık’ta bitmesi gereken çalışmalar, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in söz verdiği gibi daha önce tarihte tamamlanarak hizmete açılacak.

Afyonkarahisarlılar’ın hizmetine açmak için ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığına dikkat çeken Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek; “asfaltlama çalışmaları hemen hemen bitmek üzere. Çalışmaları yerinde görelim diye yaptığımız ziyarette sağ olsun ekiplerimiz canla başla çalışıyor. İhale tarihimiz 195 gündü. Planlanan tarih olan 31 Aralık 2021 yılının son günü idi. Daha önce dey yaptığımız açıklamalarda planlanan tarihten bir buçuk ay önce bitirmeyi hedefliyoruz demiştik. Hamdolsun sözümüzü yerine getireceğiz. Şu anda bir taraftan alt geçitin asfaltı devam ederken, diğer taraftan da orta refüj ve aydınıma çalışmaları sürüyor. Bu vesileyle Karayolları Altgeçit projesinin şehrimize şimdiden hayırlı olmasını diliyor, araç sahiplerine kazasız belasız sürüş diliyorum” dedi.

En Son Haberler

Leave a Comment