KADIN KÜLTÜR KAFE MARKET AÇILDI

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Kadın Kültür Kafe ve Market’in açılışını gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve Kıymetli eşi tarafından hayata geçirilen Kadın Kooperatifleri projesi kapsamında Afyonkarahisar’ın en büyük alışveriş merkezi olan Park Afyon AVM’de Kadın Kültür Kafe ve Market’in açılışı yapıldı.
Park Afyon AVM’de Çay Kadın Kültür Kooperatifinin işleteceği Kadın Kültür Kafe ve Market’in açılışında konuşma yapan Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek; “Afyonkarahisar’da 26 Kadın Kültür Evi ile 17 Kadın Kooperatifine ulaştık. Satış mağazalarımızla birlikte bugün de bu AVM’de final yapıyoruz. Afyonkarahisar’ın fedakâr ve çalışkan kadınları ile Çay Kadın Kooperatifine ve ilçe yöneticilerine gayretli çalışmaları için çok teşekkür ediyorum.  Afyonkarahisar bütün Türkiye’de başarı hikâyesi yazmaya devam ediyor dedi.
Konuşmanın ardından Kadın Kültür Kafe ve Market’in açılışı yapıldı.
Programa, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban

https://www.puttygen.net/

, Çay Kaymakamı Mehmet Durgut, Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Hüseyin Atlı, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri, il ve ilçe protokolü ile davetliler katıldı.

En Son Haberler

Leave a Comment