Vali Yiğitbaşı, İlçelerde, Şehit Aileleri, Vatandaşlar ve Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı

Kurban Bayramı nedeniyle bayramın son gününde de ilçelerde bayramlaşma programları yapıldı. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve beraberinde protokol üyeleri, düzenlenen bayramlaşma programları kapsamında Çay, Sultandağı, Bolvadin, Çobanlar, Emirdağ ve Bayat halkıyla bayramlaştı.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri bayramın 4. Günü bayramlaşma programına Çay ilçesinden başladı. Çay ilçesinde Çay ve Sultandağı ilçe halkının katılımıyla düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile protokol üyeleri, ilçe halkıyla bayramlaşarak, birlik ve beraberlikle nice güzel bayramlar diledi.

Çok Daha Güçlü Bir Şekilde Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz

Burada konuşan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı: “Kurban Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Allah tüm ibadetlerinizi makbul eylesin. Pandemi döneminde 2 yıldan fazla bir sürede toplu şekilde bir araya gelemdik, bayramlaşmalar yapamadık. Bizler böyle sizlerle yüz yüze bayramlaşmayı, sohbet etmeyi çok özledik. İl protokolümüzle birlikte sizlerle hasbihal etmek, hem dertlerinizi dinlemek üzere bir aradayız. Afyonkarahisar’ın gelini olmakla Valisi olmak çok farklı. Çok ciddi bir sorumluluk var omuzlarımızda. İnşallah bu bayram vesilesiyle birbirimize yaklaşmanın, yakınlaşmanın, beraber güçlü bir şekilde iletişim kurmanın, sohbet etmenin ve sorunları beraberce çözmenin bir adımı olur bu bayram. Bundan sonra da hep böyle bir araya geleceğimiz, her türlü sorunu birlikte çözebileceğimiz zamanlara vesile olur. Bayram demek aile demek. Aile ilişkilerini, birlikteliği güçlendirmek demek. Bu anlamda gençlerimizle, yaşlılarımızla, komşularımızla bir arada olmak, şimdiye dek görüşmediklerimizle görüşmeye bir adım olsun istiyorum bu bayram. İlçelerimizde şehit ailelerimizi, büyüklerimizi de ziyaret ediyoruz. Onların hayır duaları ile inşallah çok daha güçlü bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.

Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleri Çay ilçesi programı kapsamında şehit Ahmet Şahin’in ailesine bayram ziyaretinde bulundu. Aileyle görüşen, bayramlarını kutlayan Vali Yiğitbaşı, nice güzel bayramlar temenni etti.

Bir diğer bayramlaşma programı Bolvadin ilçesinde yapıldı. Bolvadin ve Çobanlar halkının katılımıyla Bolvadin ilçesinde yapılan bayramlaşma programında vatandaşların bayramını kutlayan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri, bayram sevincini paylaşan tüm vatandaşlarımıza iyi bayramlar diledi.

Bolvadin Beni Eğitti, Olgunlaştırdı

Burada yaptığı konuşmasında da aile olmanın ve birlikteliğin öneminden bahseden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı: “Bolvadin ilçesiyle ilk tanışmam 25 yıl kadar önce oldu. Bu şehrin gelini oldum. Genç yaşta üniversite öğrencisiyken evlilik yaptım. Bolvadin beni eğitti, büyüttü, yetiştirdi, olgunlaştırdı diyebilirim. Anadolu’yla ilgili büyükşehirde yaşamış birisi olarak aile olmayı, büyük aile olmayı, Afyonkarahisar’la ilgili birçok şeyi ben burada öğrendim. Dolayısıyla aile kavramının çok önemli olduğunu tüm Türkiye’ye bir kez daha vurgulamalıyız. Aile Bakanlığından gelmem, Afyonkarahisar’a ilk kadın vali olmam ve sizlerin gelini olmam hasebiyle de aile vurgusunu çok önemli görüyorum. Bayram vesilesiyle şehit ailelerimizi, huzurevlerimizi ziyaret ediyor, sizlerle bir araya geliyoruz. Gerçekten bu bizlere manevi anlamda büyük bir haz veriyor. Aranızda olmaktan çok mutluyum. Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bizlere inanan herkese, hemşehrilerimize, sizlere karşı mahcup olmadan güzel çalışmalar yapabilmeyi nasip eylesin” diye konuştu.

Bolvadin Huzurevi’nde kalan büyüklerimizi de ziyaret eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri, huzurevinde misafir ettiğimiz yaşlı vatandaşlarımızla bayramlaşarak, sağlık ve huzur dolu günler diledi.

Emirdağ ilçesinde Emirdağ ve Bayat halkının katılımıyla yapılan bayramlaşma programına katılan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, ilçe halkıyla bayramlaştı. Bayramların birlik ve beraberlikle anlamlandığını belirten Vali Yiğitbaşı, vatandaşların bayramını kutladı.

Sevdiklerimizle Kucaklaştığımız Bir Bayram Olsun

Vali Yiğitbaşı: “Vali olarak Afyonkarahisar’da ilk bayramımı kutlamanın heyecanını yaşıyorum. Sizlerle kucaklaşmak, bayramlaşmak bizler için çok anlamlı. Bizler çok büyük bir zenginliğe sahibiz. Aile bağlarımız çok güçlü. Bu bayram sevdiklerimizle, ailelerimizle kucaklaştığımız bir bayram olsun. Gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıklardan güçlü aile bağları koruyacaktır. İnşallah bu bayram, gençlerimize, çocuklarımıza hep birlikte bayram kutlamayı, kucaklaşmayı, bayramları bayram tadında yaşamayı anlatmamıza vesile olsun” şeklinde konuştu.

Emirdağ Fazlı-Macide Halaç Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri, Huzurevinden misafir ettiğimiz büyüklerimizin bayramını kutlayarak, hayır dualarını aldı.

Emirdağ Huzurevi’ni ziyaret eden burada da yaşlı vatandaşlarımızın hal ve hatırını soran, bayramlarını kutlayarak hayır ve dualarını alan Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleri, yaşlı vatandaşlarımıza sağlıklı uzun ömürler diledi.

En Son Haberler

Leave a Comment