Vali Yiğitbaşı İlçelerde Vatandaşlarla Bayramlaştı

Her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da ilçelerde bayramlaşma programları yapılarak, vatandaşların bayramı kutladı. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri birlik beraberlik ve huzur içerisinde nice bayramlar dilediler.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri bayramlaşma programına Şuhut ilçesinde başlayarak ilçe halkıyla bayramlaştı. Sağlık, afiyet ve huzur içerisinde nice bayramlar dileyen Vali Yiğitbaşı, vatandaşların bayramını kutladı.

Şehrimizi Hep Birlikte Daha İyi Noktalara Taşıyalım

Burada vatandaşlara hitap eden Vali Yiğitbaşı: “Siz Şuhutlu hemşehrilerimin, ailelerinizin ve sevdiklerinizin bayramını kutluyorum. Rabbim nice bayramlara eriştirsin. Afyonkarahisar’ın 25 yıllık gelini olan ama bugün ilk kez şehrin ilk kadın Valisi olarak buradayım. Bizleri coşkuyla karşıladınız. Bu benim için çok anlamlı. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz burada büyük bir aileyiz. Ben bir ailenin parçası olarak buradayım. Kurban yaklaşmak, yakınlaşmak demek. Bu bayram sevdiklerimize, ailelerimize yaklaşmaya, kucaklaşamaya vesile olsun. Dinimiz tebessümü bir sadaka olarak görüyor. Bizler iyilikleri çoğaltmaya çalışalım. Afyonkarahisar son yıllarda güzel bir gelişme kaydediyor. Şehrimizi çocuklarımız, yarınlarımız için daha iyi noktalara hep birlikte taşıyalım. Rabbim nice güzel bayramlara hep birlikte eriştirsin” dedi.

Rabbim Sizlerden Razı Olsun

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri, Kurban Bayramı sebebiyle şehit İbrahim Imış’ın ailesine ziyarette bulundu. Şehidimizin kıymetli ailesiyle bayramlaşan Vali Yiğitbaşı: “Rabbim, şehitlerimizden ve sizlerden razı olsun” dedi. Şehit ailesiyle bir süre görüşen, hal ve hatırlarını soran Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleri ziyaretlerini noktaladı.

Rabbim Nice Güzel Bayramlara Eriştirsin

Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Dinar halkıyla birlikte Dinar ilçesinde de bayramlaşma programı düzenlendi. Afyonkarahisar’da bayram sevincinin bu bayramda ilçelerle paylaşıldığına değinen Vali Yiğitbaşı, nice bayramlara birlikte ulaşmayı diledi. Burada da kısa bir konuşma yapan Vali Yiğitbaşı: “Canı gönülden hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Rabbim nice güzel bayramlara sevdiklerinizle birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde eriştirsin. Sizlerle böylesine güzel bir mekanda Suçıkan Tesislerinde buluşmak bizleri oldukça mutlu etti. Ailelerimizin kıymetini bilelim. Sevdiklerimize yaklaşalım, kucaklaşalım. Bu bayram iyilik ve güzelliklerin başlangıcına, sevdiklerimizle daha çok bir arada olmaya vesile olsun” ifadelerini kullandı.

Şehit Süleyman Şahin’in ailesine bayram ziyaretinde bulunan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri, şehidimizin anne ve babasıyla bayramlaştı.  Nice güzel bayramlar dileyen Vali Yiğitbaşı: “Sizler kıymetlimizsiniz” dedi.

Bayram Daha Güzel Günlere Vesile Olsun

Sandıklı ilçesinde de Kızılören, Hocalar ve Sandıklı ilçe halkının katılımıyla yapılan bayramlaşma programında Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleri, vatandaşların bayramlarını kutlayarak, ağız tadıyla huzur içerisinde geçirilecek nice bayramlar diledi. Bayramlarda yaşlı vatandaşların, eş, dost ve akrabaların hatırlanması gerektiğine değinen Vali Yiğitbaşı: “Kurban Bayramı inşallah ailelerimizin kıymetini bildiğimiz, gençlerimizin, anne babalarımızın kıymetini daha çok bildiğimiz, birbirimize daha çok değer verdiğimiz günlere vesile olsun. Daha güzel günlerde hep bir arada olmak ümidiyle hepinize iyi bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu. Ardından Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevi’nde büyüklerimizle bayramlaşan, hayır dualarını alan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri, huzurevinde misafir edilen vatandaşlara sağlık ve huzur dolu günler diledi.

Sevdiklerimizle Bağımızı Güçlendirmeye Vesile Olsun

Sinanpaşa ilçesinde de vatandaşların bayramlarını kutlayan Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleri, mübarek Kurban Bayramı’nda güzel bir bayram gününde vatandaşlarla bir arada olmaktan mutlu olduklarını belirttiler. Vatandaşlara güzel bir bayram dileyen Vali Yiğitbaşı: “Kurban Bayramı birbirimize yakınlaşmaya, sevdiklerimizle bağımızı güçlendirmeye, iyilikleri, güzellikleri artırmaya vesile olsun. Dualarınızı bekliyorum, hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Şehit Ailesine Bayram Ziyareti

Son olarak Sinanpaşa ilçesinde şehit Fevzi Algönül’ün ailesine bayram ziyaretinde bulunan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, şehidimizin ailesinin bayramını kutladı. Şehidimizin anne ve babasıyla görüşen Vali Yiğitbaşı, sağlık ve huzur içerisinde nice güzel bayramlar temenni etti.

En Son Haberler

Leave a Comment