Vali Yiğitbaşı, İŞKUR Desteğiyle İşe Başlayan Kursiyerlerle Bir Araya Geldi

Vali Yiğitbaşı, İŞKUR Desteğiyle İşe Başlayan Kursiyerlerle Bir Araya Geldi

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İŞKUR İl Müdürlüğünün İşbaşı Eğitim Programları kapsamında işbaşı yapan kursiyerlerle bir araya geldi.

Devletimizin istihdamı destekleyici programlarından olan İŞKUR işbaşı eğitim programı kapsamında 41’i kadın 65 kişi 03 Efe Kan Tekstil bünyesinde işbaşı yaptı. Mesleki eğitim sürecinin ardından çalışma hayatına kazandırılacak kursiyerler için Vali Yiğitbaşı’nın başkanlığında İŞKUR İl Müdürlüğü ile 03 Efe Kan Tekstil arasında protokol imzalandı.

Devletimiz Her Zaman Sizlerin Yanında

Burada konuşan ve devletin istihdamı destekleme noktasında her zaman vatandaşların yanında olduğunu söyleyen Vali Yiğitbaşı: “Aranızda olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Sizler istihdama katkı sağlamak isteyen, ailelerinize, kendinize, şehrimize ve ülkemize katkı sağlamak isteyen çok kıymetli emekçilerimizsiniz. Alın teriyle, gayretle üretmek isteyen kardeşlerimizsiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. “İnsanın kanadı gayretidir” diyor Mevlana. Sizler şimdiye kadar belki bir meslek sahibi olamadınız, ya da farklı meslekleri öğrendiniz ama ben bu mesleği de yapabilirim, yeni bir şeyler de öğrenebilirim dediniz ve devletimizin desteği, İŞKUR İl Müdürlüğümüzün programlarıyla, işverenlerimizin de katkısıyla inşallah bugünden itibaren bir meslek sahibi olacaksınız.  Daha sonrasında iş hayatına dâhil olacak ve sigortalı işçi olarak çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Devletimiz her zaman sizlerin yanında. Her zaman sizlerin yanındayız. Bugün işbaşı yapan 65 işçimize başarılar diliyorum. İnşallah çok daha güzel işler yapmak için hep birlikte alnımızın teriyle çalışmaya gayret edeceğiz” dedi.

Fabrikada incelemelerde bulunan, üretilen ürünler ve üretim aşamaları hakkında bilgiler alan Vali Yiğitbaşı, işçilerle birlikte üretime dahil oldu.

En Son Haberler

Leave a Comment