YKS TERCİHLERİNDE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK

TERCİHLERİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

YKS TERCİHLERİNDE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK

Belediyemiz, Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercihlerinde (YKS) en doğru kararı vermek isteyen gençlerin yanında oluyor. 27 Temmuz’dan itibaren Park Afyon AVM’de kurulan tercih standında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriliyor. Uzman ekipler tercih yapmak isteyen gençlere rehber oluyor.

Üniversiteli adaylarının 18 – 19 Haziran’da yapılan YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte tercih heyecanı da başladı. Yüz binlerce genç, geleceklerini inşa edecekleri mesleklerin ilk adımı olan üniversite eğitimi için tercih yapıyor. Afyonkarahisar Belediyesi’de Tercih Danışma ve Rehberlik standı ile üniversite seçimi konusunda 27 Temmuz’dan itibaren ücretsiz danışmanlık hizmeti vererek öğrencileri yalnız bırakmıyor.

GENÇLERE DESTEK

Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından YKS’ye giren gençlerin tercihlerini en doğru şekilde yapabilmelerine katkı sağlamak adına kurduğu stantda öğrencileri karşılıyor. Tercih danışmalığı standında, gençlere puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanları gibi kriterlere göre tercihlerini doğru bir şekilde yapabilmeleri için destek olunuyor. Sorumlu personel ve ekibimiz her gün saat 10.00 ile 17.00 arasında gençlere danışmanlık yapıyor.

5 AĞUSTOS’A KADAR AÇIK OLACAK

Gençlerin kendilerine en uygun üniversite ve bölümü seçmeleri için kurulan Tercih Danışma ve Rehberlik Merkezi, 5 Ağustos’a kadar 10:00 ve 17:00 saatleri arasında açık olacak.

En Son Haberler

Leave a Comment