Ethem Tem 4. Fotoğraf Yarışması Sergisi Vali Yiğitbaşı’nın Katılımıyla Açıldı

Atatürk’ün fotoğrafçısı Ethem Tem adına bu yıl 4. kez  düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren ödüllü fotoğraflar, Büyük Taarruz Zafer Haftası kutlamaları kapsamında Taş Medrese’de açılan fotoğraf sergisinde görücüye çıktı.

Milli mücadelenin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kocatepe’de çekilmiş dünyaca ünlü fotoğrafının da sahibi olan Ethem Tem, Afyonkarahisar Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şubesi iş birliğinde her yıl düzenlenen fotoğraf yarışmasıyla bir kez daha anılıyor. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar, Büyük Tarruz Zafer Haftası kutlamaları çerçevesinde Taş Medrese’de açılan fotoğraf sergisi ve ödül töreninde vatandaşların ve fotoğraf meraklılaırnın beğenisine sunuldu.

Açılışı Protokol Üyeleri Yaptı

Serginin açılışını Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başknaı Mehmet Zeybek ve protokol üyeleriyle birlikte gerçekleştirdi. Sergideki fotoğrafları inceleyen ve bilgiler alan Vali Yiğitbaşı böyle bir yarışmanın böylesine anlamlı bir haftada Afyonkarahisar’da yapılıyor olmasındna duyduğu memnuniyeti ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ethem Tem Jüri Özel Ödülü ile yarışmada dereceye giren fotoğrafçılara Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

En Son Haberler

Leave a Comment