BASKETBOL TURNUVASI NEFES KESTİ

BASKETBOL TURNUVASI NEFES KESTİ

Her yıl geleneksel halde düzenlenen 3×3 Basketbol Turnuvası bu yıl da Zafer Meydanı’nda yapıldı. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Basketbol Federasyonu ve Basketbol İl Temsilciliği destekleriyle düzenlenen 3×3 Basketbol Turnuvası nefes kesti. Zafer Meydanı’nda oluşturulan 2 sahada yapılan mücadeleler, yoğun ilgi gördü.

‘Spor şehri Afyonkarahisar’ sloganı ile şehrimizde çeşitli etkinlikler düzenleyerek spora ve sporcuya destek vermeye devam eden Belediyemiz bu kez de basketbol severleri ve basketbola gönül veren sporcuları Zafer Meydanında bir araya getirdi. 3×3 Basketbol Turnuvası nefes kesen mücadelelerin yanı sıra renkli görüntülere de sahne oldu. Uşak, Isparta, Kayseri ve Afyonkarahisar olmak üzere farklı illerden gelen takımlar büyük erkekler, genç erkekler, yıldız erkekler, minik erkekler ve yıldız kızlar olmak üzere 5 kategori de mücadele etti. Organizasyonda dereceye giren takımlara düzenlenen törenle çeşitli ödüller verildi. Madalya ve para ödülü takdim töreninde takımlara ödüllerini; Gençlik Spor İl Müdürlüğü Sicil Lisans Şube Müdürü Ali Çizmeci, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Satın Alma Müdürü Fahrettin Kayar, Afyonkarahisar Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı katıldı.

KARİZMA BASKETBOL ŞHOW GÖSTERİSİ

6 farklı ilden 50 takımın mücadele ettiği turnuva 2 gün sürdü. Eğlence ve sporun bir araya geldiği etkinlikte Karizma Basketbol Show’da sıra dışı gösterilere imza attı. Türkiye’nin tek akrobatik basketbol şov grubu ‘Karizma Show’ ekibi birbirinden güzel gösteriler sergiledi. Afyonkarahisarlıların büyük bir ilgi ile izlediği gösteriler vatandaşlardan tam not aldı.

GENÇLERİMİZİ SPORLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in selamlarını ileterek başladığı konuşmasında gençlere yönelik sportif faaliyetlerin devam edeceğini vurguladı. Çetinaktı; Her sene geleneksel hale gelen 3×3 Basketbol Turnuvası’nın sonuna geldik. Afyonkarahisar olarak turnuvalar ve etkinliklerle doldu dolu bir yaz geçiriyoruz. Nice etkinlikleri yine gençlerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımız şehir dışında olduğu için katılamadı, sizlere selamlarını iletti. Tüm sporcularımızı ve federasyon ekibini kutluyor. Bizlerde sizlere teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisar’da gençliğimizi sporla buluşturmaya devam edeceğiz. Seneye yeniden görüşmek dileği ile ifadelerini kullandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN LİNKLERE TIKLAYINIZ

https://wetransfer.com/downloads/9147a42fdbdbab74ff839e22ea3936cd20220725091113/6276ef

https://wetransfer.com/downloads/5bd2a54c3728852efb3971b30ee83c9020220725063422/e40d5f

En Son Haberler

Leave a Comment