DEPREMZEDELER İÇİN KERMES

DEPREMZEDELER İÇİN KERMES

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bütün yurtta başlayan yardım seferberliği sürüyor. Afyonkarahisar’da afetzedeler için tek yürek. Bölgeye giden nakdi ve ayni yardımların yanı sıra Belediyemiz, bağış etkinliklerine destek veriyor. Afyonkarahisar’da bulunan yardımseverlerimiz depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için bir kermes düzenleyecek.

Belediyemiz ve bütün STK’ların katılımıyla depremzedeler için kermes düzenlenecek. Gönüllü kadınlar ve üyeler tarafından hazırlanan birçok yiyecek ve içecekler, tezgâhlarda satışa sunulacak.

GELİRİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK

Geliri depremzedeler için bağışlanacak kermes 11 – 12 Mart tarihlerinde Zafer Meydanında gerçekleşecek. 09.00 – 18.00 saatlerinde açık kalacak kermeste yer alacak ürünlerin satışı depremzedeler için yapılacak. Tasarım ürünlerden, el yapımı çeyizliklere, el işi ürünlerden çeşitli yemeklerin ve zücaciye ürünlerinin yer alacağı kermes iki gün sürecek. 11 – 12 Mart tarihleri arasında Zafer Meydanı’nda geliri depremzede kardeşlerimize aktarılmak üzere düzenlenecek kermese tüm hemşehrilerimiz davet edildi.

En Son Haberler

Leave a Comment