BAŞKAN ZEYBEK TOGG U AFYONKARAHİSARLILARLA BULUŞTURDU

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’u Zafer Meydanımızda Afyonkarahisarlılarla buluşturdu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Zeybek Başkan, Allah’ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başaramayacağımız hiçbir iş yok. Bugün bu coşkunuz aslında Türkiye’nin yeni başlangıcının bir işaret fişeği dedi.

Türkiye’nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili, gururumuz TOGG Afyonkarahisar sokaklarında hemşehrilerimizle buluştu. Gemlik mavisi rengi ile göz kamaştıran TOGG, Uzun Çarşı, tarihi sokaklar, Ulu Cami, Bankalar Caddesi, Kurtuluş Caddesi, İnönü Bulvarı, Engelsiz Gastronomi Merkezi önü ve OSB Bölgesinde tur atarak Zafer Meydanı’na ulaştı.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile birlikte TOGG’u vatandaşlarımıza tanıttı. TOGG için önce Valilik önünde program düzenlendi. Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, il protokolü ve vatandaş vatandaşlar TOGG ile fotoğraf çektirdi. TOGG’a büyük ilgi gösteren vatandaşlar Türkiye’nin ilk yerli ve milli aracını yakından görmenin heyecanını yaşadı. Fotoğraf çekinmek için sıraya giren hemşehrilerimiz yerli ve milli araç TOGG’a binerek, harika bir deneyim yaşadı. Başkanımız Mehmet Zeybek şoför koltuğuna oturdu, hemşehrilerini selamladı. Afyonkarahisar’ın caddelerinde dolaşan TOGG Belediye Hizmet Binamız önünde de Başkan Yardımcılarımız, Belediye personeli ve vatandaşlar ile buluştu.

TOGG GURUR KAYNAĞIMIZ

TOGG’u görmek için toplanan hemşehrilerine hitap eden Zeybek Başkan, Siz yapamazsınız, araba yapmak sizin neyinize, yerli uçak, yerli siha, yerli tank sizin neyinize dediler. Türk insanına yetki verildiği zaman neler yapılabileceğinin somut örneği. İtalya’dan getirdiler dediler. İtalyanlarında hayran kalacağı arabayı Türk insanları üretti. Gurur kaynağımız. İlgi oldukça yoğun TOGG’a. AK Parti hükümeti sanayide bir devrimi gerçekleştiriyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ekibine Allah uzun ömürler versin. İnanmak başarmanın yarısıdır. İnandılar, yaptılar ve başardılar. Dünya’da eşi benzeri olmayan bir aracı Türkler yaptı ve piyasaya sürdü. Ülkemize hayırlı uğurlu olsun. ifadelerini kullandı.

En Son Haberler

Leave a Comment